Menu
Sale

Köpa Nystatin 100.000e/ml 30 ml. Receptfritt

SKU: f09e0beb144b.

439 kr 416 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Nystatin 100.000e/ml 30 ml. på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Vaginala besvär mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Nystatin 100.000e/ml 30 ml. Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Nystatin 100.000e/ml 30 ml. utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Dokteronline.com Nystatin 100.000e/ml 30 ml. från 415.55:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Nystatin 100.000e/ml 30 ml.?

Vad är Nystatin? Nystatin är ett antisvampmedel. Det verksamma ämnet nystatin dödar olika sorters svampar och jästsorter genom att skada cellväggen i dessa organismer. Nystatin levereras som dryck och är avsedd för invändigt bruk. Detta läkemedel kan uteslutande fås på recept. För vad används medicinen? Läkare föreskriver Nystatin vid invändiga svampinfektioner. Drycken används bl.a. vid torsk, en svampinfektion i munhålan som är förenad med smärtsamma blåsor och vita prickar på tungan och kinderna. Nystatin har även effekt vid svampinfektioner i halsen, matstrupen och i mag-tarmkanalen, och vid inflammationer av slemhinnan i munnen. Hur använder du Nystatin? Nystatin kan bara fås som suspension (dryck). Du kan lätt mäta upp och inta den eller fylla den medlevererade doseringssprutan. Inta inte Nystatin med föda, utan mellan måltiderna. Fördela antalet föreskrivna doseringar så bra som möjligt över dagen. Läkaren avgör hur länge du ska fortsätta att använda detta läkemedel. I de flesta fall föreskrivs Nystatin för en eller två veckor. Fullfölj alltid den föreskrivna kuren helt. Om du slutar för tidigt med medicinen, kan infektionen komma tillbaka. Dosering Om inte läkaren föreskriver annorlunda, är den vanliga doseringen av Nystatin som följer: Vuxna, barn och spädbarn: droppa i munnen fyra gånger om dagen 1 ml suspension, om möjligt håll kvar vätskan i munnen några minuter (vuxna) och svälj sedan. Skölj inte. Avvik inte från den föreskrivna doseringen och läs före användning bipacksedeln. Biverkningar Nystatin tolereras i allmänhet bra. En enstaka gång kan biverkningar uppträda, såsom: Mag-tarmbesvär (illamående, kräkning, diarré). Dessa besvär upphör vanligtvis av sig själv; Hudutslag på grund av överkänslighet. Upplever du mycket eller häftiga biverkningar, rådfråga då läkaren. I bipacksedeln läser du mer om detta ämne. När får du inte använda detta läkemedel? Nystatin är inte för alla ett lämpligt läkemedel. Använd inte suspensionen om du: Är överkänslig för nystatin eller ett av de använda hjälpämnena. Nystatin kan ha en växelverkan med andra mediciner, såsom magsyrehämmare. Uppge vid din beställning vilka läkemedel eller kosttillskott du använder så att läkaren kan ta hänsyn till detta. I bipacksedeln står mer information om kontra-indikationerna och växelverkningarna. Graviditet / bilkörning / alkohol Du kan tryggt använda Nystatin om du är gravid eller ammar, såvida du använder produkten i normala mängder. Det finns inga varningar om detta läkemedel vad gäller bilkörning eller konsumtion av alkohol.

Beställ Nystatin 100.000e/ml 30 ml. (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Nystatin 100.000e/ml 30 ml. och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Vaginala besvär läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Nystatin 100.000e/ml 30 ml. Receptfritt;
  • Se fler Vaginala besvär läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Vaginala besvär.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Nystatin 100.000e/ml 30 ml. Receptfritt”