Menu
Sale

Köpa Gyno-mikonazolnitrat vaginal kräm 20mg/g Receptfritt

SKU: ee16b9dd2136.

462 kr 436 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Gyno-mikonazolnitrat vaginal kräm 20mg/g på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Vaginala besvär mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Gyno-mikonazolnitrat vaginal kräm 20mg/g Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Gyno-mikonazolnitrat vaginal kräm 20mg/g utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Treated.com Gyno-mikonazolnitrat vaginal kräm 20mg/g från 436.09:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Gyno-mikonazolnitrat vaginal kräm 20mg/g?

Vad är Gyno Mikonazol? Gyno Mikonazol är ett antisvampmedel som speciellt har utvecklats för användning i vaginan. Det verksamma ämnet i Gyno Mikonazol är mikonazol. Denna medicin dödar diverse sorters svampar och jästsorter, som candida albicans: den viktigaste förorsakaren av en vaginal svampinfektion. Gyno Mikonazol bekämpar infektionen snabbt och effektivt. Inom två dagar minskar besvären. Gyno Mikonazol kan bara fås på recept. För vad används medicinen? Gyno Mikonazol används för behandling av en vaginal svampinfektion. Denna åkomma förorsakar besvär som en ökning av vaginala flytningar och klåda eller irritation i och runt vaginan. En vaginal svampinfektion förorsakas ofta av jästsorten candida albicans. Denna förekommer av naturen på huden, men kan under vissa omständigheter börja förökas snabbt och därigenom ge besvär. För att förekomma en infektion är det bättre att inte tvätta vaginan med tvål. Undvik också trosskydd eller underkläder av syntetiskt material. Detta förekommer att balansen mellan svampar, jästsorter och bakterier rubbas i vaginan. Hur använder du Gyno Mikonazolnitrat? Gyno Mikonazolnitrat finns att få som vaginal kräm. Krämen kan du med hjälp av den medlevererade engångs-applikatorn föra in i vaginan, såsom förklaras i bipacksedeln. Använd Gyno Mikonazol helst på kvällen före sängdags. Krämen kan då inverka hela natten. Har du mycket besvär av klåda på blygdläpparna, då kan du smörja in lite Gyno Mikonazol kräm. Fullfölj den föreskrivna kuren helt, även om besvären redan har upphört. Obs: Mikonazol kan till 3 dagar efter användning angripa gummit i kondomer och pessariums, varigenom dessa fortare spricker! Dosering Om läkaren inte bestämmer annorlunda, är den vanliga doseringen av Gyno Mikonazolnitrat som följer: Kvinnor från 16 år: För in 1 dos kräm i vaginan under 10 dagar före sängdags. Rådfråga läkaren om dina besvär efter sju dagar inte har minskat. Läs före användning bipacksedeln. Biverkningar Gyno Mikonazol kräm ger vanligtvis inga eller nästan inga biverkningar. En enstaka gång kan lindriga besvär uppträda, såsom: En svidande känsla eller klåda i vaginan strax efter applicerandet av produkten; Huvudvärk. Mer information om de eventuella biverkningarna finner du i bipacksedeln. När får du inte använda detta läkemedel? Gyno Mikonazol är inte för alla en lämplig medicin. Använd inte detta antisvampmedel om du: Är överkänslig för mikonazol eller för en av de övriga använda beståndsdelarna. Använder du vidare andra läkemedel, uppge detta då till läkaren. Denna vet vilka mediciner som har en växelverkan med Gyno Mikonazolnitrat. Graviditet / bilkörning / alkohol Du kan utan problem använda denna medicin om du är gravid eller ammar. Gyno Mikonazol påverkar inte din reaktionsförmåga. Det finns inte några varningar beträffande konsumtionen av alkohol.

Beställ Gyno-mikonazolnitrat vaginal kräm 20mg/g (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Gyno-mikonazolnitrat vaginal kräm 20mg/g och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Vaginala besvär läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Gyno-mikonazolnitrat vaginal kräm 20mg/g Receptfritt;
  • Se fler Vaginala besvär läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Vaginala besvär.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Gyno-mikonazolnitrat vaginal kräm 20mg/g Receptfritt”