Menu
Sale

Köpa Elidel kräm 1% 60 g Receptfritt

SKU: abe0743777f2.
Category:

1.742 kr 1.515 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Elidel kräm 1% 60 g på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Eksem mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Elidel kräm 1% 60 g Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Elidel kräm 1% 60 g utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Dokteronline.com Elidel kräm 1% 60 g från 1514.66:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Elidel kräm 1% 60 g?

Vad är Elidel? Elidel kräm innehåller pimecrolimus, ett inflammationshämmande medel som undertrycker immunförsvaret. Krämen lindrar hudbesvär som klåda, fjällning, röda fläckar och uppsvällda ställen. Elidel får användas på hela kroppen (även i ansiktet). Denna medicin kan endast fås på recept. För vad används medicinen? Detta läkemedel används vid diverse hudåkommor, såsom: Eksem (kliande hudutslag, ibland med svullnader, torr och/eller förtjockad hud); Psoriasis (omåttligt växande hudskikt med röda, uppsvällda ställen, fjäll och/eller klåda); Lichen sclerosus (kliande, ömmande, vita fläckar på huden, ofta på könsorganen). Läkare föreskriver Elidel för det mesta först när andra mediciner för huden, t.ex. hormonsalva, inte fungerar bra eller inte får användas. Elidel minskar svullnader, hämmar inflammationen och lindrar klådan. Huden kan därigenom läka fortare. Hur använder du Elidel? Lägg på ett tunt lager av Elidel på de angripna ställena och smörj in krämen ordentligt. Täck inte över den behandlade huden med plåster eller förband. Tvätta händerna efteråt och se till att produkten inte kommer i ögonen eller i slemhinnorna. Märker du inte någon förbättring av hudbesvären efter ett par veckor, ta då kontakt med läkaren. Sluta använda krämen så fort som huden har läkts. Skulle hudåkomman komma tillbaka, återuppta användningen av Elidel vid de första symptomen. På så sätt undertrycks besvären genast. Dosering Om inte läkaren råder annorlunda, är den vanliga doseringen av Elidel som följer: Vuxna och barn från 2 år: smörj in den angripna huden två gånger om dagen. Elidel är inte lämpligt för barn yngre än 2 år. Avvik inte från den föreskrivna doseringen och läs före användning bipacksedeln. Biverkningar Under behandlingen med Elidel kan du få besvär av biverkningar, såsom: Brännande känsla på de behandlade ställena. Denna biverkan försvinner i regel efter några dagar; Annan hudirritation, som klåda, fjällning eller röd hud; Överkänslighet i huden för uv-strålning. Se upp med solljus och solarium. Rådgör med läkaren om du har mycket besvär av dessa eller andra besvär. Vill du veta mer om de möjliga biverkningarna av Elidel, läs då bipacksedeln. När får du inte använda detta läkemedel? Elidel är inte för alla ett lämpligt läkemedel. Använd inte denna medicin Om du är överkänslig för pimecrolimus eller ett av de använda hjälpämnena; På ställen där huden har infekterats med ett virus (t.ex. vid munsår eller vattkoppor); Om du är gravid. Rådgör med läkaren innan du börjar använda Elidel om du har besvär av en bakteriell hudinfektion, en svampinfektion på huden eller om du använder andra mediciner på huden. Graviditet / körförmåga / alkohol Elidel är inte lämpligt för gravida kvinnor. Rådgör med läkaren om du kan använda Elidel om du ammar. Detta läkemedel påverkar inte din körförmåga. Elidel kan göra huden känsligare för alkohol. Härigenom kan du efter att du druckit alkohol få besvär av hudirritation, en varm känsla i huden eller rodnad.

Beställ Elidel kräm 1% 60 g (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Elidel kräm 1% 60 g och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Eksem läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Elidel kräm 1% 60 g Receptfritt;
  • Se fler Eksem läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Eksem.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Elidel kräm 1% 60 g Receptfritt”