Menu
Sale

Köpa Bactroban nässalva 2% 3 g Receptfritt

SKU: 0810fd228458.
Category:

726 kr 631 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Bactroban nässalva 2% 3 g på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Eksem mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Bactroban nässalva 2% 3 g Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Bactroban nässalva 2% 3 g utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Dokteronline.com Bactroban nässalva 2% 3 g från 630.58:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Bactroban nässalva 2% 3 g?

Vad är Bactroban? Bactroban är en antibakteriell hudsalva. Det verksamma ämnet mupirocin är ett antibiotikum. Detta läkemedel dödar bakterier som förorsakar infektioner i huden. Bactroban kan endast fås på recept som kräm, salva och nässalva. För vad används medicinen? Läkare föreskriver Bactroban vid diverse bakteriella hudinfektioner, såsom: Impetigo; Bölder; Inflammerade sår eller inflammerade hårrötter; Varbildningar; Inflammerat eksem; Infektioner i näsan. Bactroban dödar diverse sorters bakterier som lever på huden och slemhinnorna, som stafylokocker och streptokocker. På så sätt kan hudinfektionen läka snabbare och försvinner symptom som smärta, klåda, blåsor, svullnad och en röd hud. Hur använder du Bactroban? Bactroban kan fås som kräm, salva och nässalva. Läkaren föreskriver Bactroban för det mesta som kur på högst 10 dagar. Slutför kuren helt, även om besvären redan har upphört. Du kan lägga på salvan och krämen i ett tunt lager med ett finger på de infekterade ställena. Rengör huden så noga som möjligt innan du lägger på produkten. Nässalvan kan du föra in med lillfingret i näsborren. Knip sedan ihop näsan försiktigt och massera näsvingarna. Salvan sprids på så sätt i näshålan. Tvätta händerna noga efteråt. Låt inte Bactroban komma i ögonen. Händer detta ändå, skölj då ögat med vatten. Dosering Om inte läkaren råder annorlunda, är den vanliga doseringen av Bactroban som följer: Vuxna och barn: Lägg på en liten mängd av salvan eller krämen på de infekterade ställena under den föreskrivna perioden två till tre gånger om dagen. Rådgör med läkaren om du inte märker någon förbättring efter sju dagar. Läkaren avgör hur länge du ska fortsätta att använda denna medicin. Läs före användning bipacksedeln. Biverkningar Läkemedel kan ge biverkningar. Vid användning av Bactroban kan du eventuellt uppleva följande besvär: Hudirritation (en brännande känsla, klåda eller smärta) på det ställe där produkten har lagts på; Nysning (vid användning av nässalvan); Torr eller känslig hud på de behandlade ställena. Rådgör med läkaren om du får mycket besvär av biverkningar. Mer information om biverkningarna finner du i bipacksedeln. När får du inte använda detta läkemedel? Använd inte Bactroban om du är överkänslig för mupirocin eller ett av de använda hjälpämnena. Du finner en översikt över sammanställningen av produkten i bipacksedeln. Rådfråga läkaren om du kan använda Bactroban om du har en försvagad njurfunktion. Graviditet / körförmåga / alkohol Använd Bactroban endast i samråd med läkaren om du är gravid eller ammar. Det finns inga varningar vad gäller bilkörning eller användning av alkohol.

Beställ Bactroban nässalva 2% 3 g (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Bactroban nässalva 2% 3 g och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Eksem läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Bactroban nässalva 2% 3 g Receptfritt;
  • Se fler Eksem läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Eksem.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Bactroban nässalva 2% 3 g Receptfritt”