Menu
Sale

Köpa Rozex 0.75% gel 30 g Receptfritt

SKU: 2b4ec283717b.
Category:

775 kr 688 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Rozex 0.75% gel 30 g på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Rosacea mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Rozex 0.75% gel 30 g Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Rozex 0.75% gel 30 g utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Treated.com Rozex 0.75% gel 30 g från 688.23:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Rozex 0.75% gel 30 g?

Vad är Rozex? Rozex innehåller det verksamma ämnet metronidazol: en bakteriedödande medicin. Detta läkemedel tillämpas på huden. Denna gel svarar för att huden åter blir slät varigenom inflammationsreaktioner minskar eller försvinner. Rozex kan uteslutande fås på recept. För vad används medicinen? Detta läkemedel har speciellt utvecklats för behandlingen av rosacea, en hudåkomma som är förenad med röda fläckar på kinder, näsa, panna och/eller haka. Ibland uppstår på de angripna ställena också finnar eller bulor. Blodkärl kan också var synliga i huden. Rosacea går inte att bota, men symptomen går bra att undertrycka med metronidazol. Läkare föreskriver Rozex ibland också vid andra hudinfektioner. Hur använder du Rozex? Lägg på gelen på en ren, torr hud och bara på de angripna ställena. Ett tunt lager gel räcker. Du kan om du vill lägga på ansiktskräm eller make-up efter att du lagt på Rozex. Använd därvid uteslutande produkter som inte täpper till porerna och inte har en sammandragande verkan på huden. Tvätta händerna ordentligt efter att du lagt på gelen och se till att gelen inte kommer in i mun, näsa, ögon eller i ett sår. Händer detta ändå, skölj då bort gelen med mycket vatten. Behandlingen med Rozex varar för det mesta några månader. Märker du efter en tid att ingen förbättring har uppstått, ta då kontakt med läkaren. Dosering Om inte läkaren råder annorlunda, är riktlinjerna för doseringen av Rozex som följer: Vuxna: Smörj in den angripna huden med gel två gånger om dagen. Avvik inte från den föreskrivna doseringen och läs före användning bipacksedeln. Biverkningar Du kan vid användning av Rozex få besvär av biverkningar, bl.a.: Irritation av huden (klåda, svidande känsla, torr, röd hud) på de ställen där gelen lagts på. Om du har mycket besvär av detta, kan du lägga på krämen mindre ofta en tid, tills besvären har minskat; Överkänslighet i huden för uv-strålning. Detta märker du av hudutslag eller bränd hud. Undvik skarpt solljus och besök ej solarium. Använd alltid en solkräm med en hög faktor om du ändå går ut i solen. Har du mycket besvär av dessa eller andra besvär, rådfråga då läkaren. I bipacksedeln finner du mer information om de eventuella biverkningarna av Rozex. När får du inte använda detta läkemedel? Rozex är inte för alla ett lämpligt läkemedel. Använd inte denna medicin om du: Är överkänslig för metronidazol eller ett av de använda hjälpämnena (se bipacksedeln). Överlägg med läkaren om du kan använda detta läkemedel om du lider av hälsoproblem eller om du använder andra mediciner. Graviditet / bilkörning / alkohol Använd inte Rozex, eller uteslutande i samråd med läkaren om du är gravid eller ammar. Rozex påverkar inte din reaktionsförmåga. Du kan köra bil vid användning av denna medicin. Se upp med nyttjande av starksprit: alkohol kan i sällsynta fall utlösa vissa biverkningar av Rozex. Dessutom kan alkohol hos vissa personer framkalla eller förvärra symptomen av Rosacea.

Beställ Rozex 0.75% gel 30 g (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Rozex 0.75% gel 30 g och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Rosacea läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Rozex 0.75% gel 30 g Receptfritt;
  • Se fler Rosacea läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Rosacea.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Rozex 0.75% gel 30 g Receptfritt”