Menu
Sale

Köpa Muse 1000mcg ( 6 pellets ) Receptfritt

SKU: 89ab28ae6318.

2.222 kr 1.697 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Muse 1000mcg ( 6 pellets ) på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Erektionsproblem mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Muse 1000mcg ( 6 pellets ) Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Muse 1000mcg ( 6 pellets ) utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Treated.com Muse 1000mcg ( 6 pellets ) från 1696.75:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Muse 1000mcg ( 6 pellets )?

Vad är Muse? Muse är en metod för behandling av erektionsstörningar. Muse står för Medicinerat Uretralt System för Erektion. Det verksamma ämnet är alprostadil. Kroppen producerar också själv detta ämne, med benämningen prostaglandin E1 (PGE1). Medlet vidgar blodkärlen, varigenom blodströmmen förbättras. Detta bidrar till en bra erektion, varigenom det är möjlig att ha samlag igen. Fördelen med Muse är att det inte behövs några nålar, är enklare att använda än penisinjektioner och är ett bra alternativ om erektionspiller inte hjälper tillräckligt bra. I vilket syfte används medicinen? Muse används vid impotens. Män som har för lite PGE1 kan ha problem att få en erektion. Det strömmar för lite blod till penisen så att den inte blir styv. Genom att stimulera blodtillförseln är det möjligt att fä en erektion för att ha könsumgänge. Muse är en bra lösning, då det vidgar blodkärlen och kompletterar bristen på PGE1. Blodströmmen blir bättre och det uppstår en bra erektion som bibehålls tillräckligt länge. Hur använder du Muse? Medlet ges genom ett litet stift som förs in via en applikator och som sedan förs in i urinröret. Efter insprutningen i penisen absorberas medlet och gör att blodkärlen i svällkropparna slappnar av. På så sätt kan blod strömma in i penisen så att erektionen uppstår. Alprostadil fungerar inom 5 till 10 minuter och effekten bibehålls under 30 till 60 minuter. Applikatorn ska du bara använda en gång. Dosering Muse kan fås i 250mcg, 500mcg och 1000mcg, du kan välja mellan 1 – 6 applikatorer. Den dosering som man vanligen börjar med är 250mcg. Om denna inte ger önskad effekt, då är det möjligt att höja dosen. Gör detta i samråd med en läkare. Använd inte mer än 2 doser per dag och inte mer än 7 doser per vecka. Biverkningar Om du får en erektion som varar längre än 4 timmar, ska du omedelbart ta kontakt med din läkare. Möjliga biverkningar är: Penis gör ont Svidande känsla i urinröret Huvudvärk, yrsel, lågt blodtryck, liten blödning i urinröret Svimning Utslag Läs hela översikten av möjliga biverkningar på bipacksedeln. När får du inte använda detta läkemedel? I ett antal fall är det inte klokt att använda Muse. Använd det inte om du är allergisk mot alprostadil eller mot andra beståndsdelar i Muse. Använd det inte om du har en sjukdom i penisen eller om denna har en avvikande form. Använd det inte om du har en inflammation i penisen eller urinröret. Använd inte heller Muse vid åkommor som leukemi, sickelcellanemi, multipelt myelom, trombocytopeni och polycytemi. Läs igenom hela listan på bipacksedeln. Muse är inte lämpligt för kvinnor och barn. Bilkörning/alkohol Muse kan ge yrsel eller kraftlöshet. Kör inte bil om du har besvär av dessa företeelser. Att använda alkohol är inte att rekommendera för att få en erektion. Minska förtäringen eller sluta att använda alkohol om du använder Muse.

Beställ Muse 1000mcg ( 6 pellets ) (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Muse 1000mcg ( 6 pellets ) och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Erektionsproblem läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Muse 1000mcg ( 6 pellets ) Receptfritt;
  • Se fler Erektionsproblem läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Erektionsproblem.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Muse 1000mcg ( 6 pellets ) Receptfritt”