Menu

Köpa Iodine Complex 225 mcg 180 Tabl. Receptfritt

SKU: 3c8fdd38d3c7.

193 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Iodine Complex 225 mcg 180 Tabl. på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under smärta och huvudvärk mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Iodine Complex 225 mcg 180 Tabl. Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Iodine Complex 225 mcg 180 Tabl. utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Treated.com Iodine Complex 225 mcg 180 Tabl. från 193.3:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Iodine Complex 225 mcg 180 Tabl.?

För vem är jodtabletter avsedda? Jodtabletter är avsedda för människor som exponerats för radioaktivt jod. Människor som kommit inom en radio av 20 kilometer av en kärnreaktor får hämta jodtabletter kostnadsfritt på apoteket. Dessa personer får också hämta tabletter för att ha hemma för preventiv vård. Vid en olycka är en radie av 20 km verkligen inte tillräckligt långt borta. Vid en kärnkraftsolycka är det område som drabbas av radioaktiva nedfall ofta mycket större. Även importerad frukt och grundvatten kan vara besmittade med radioaktiva ämnen. Dessa människor är inte förberedda på denna sorts katastrofer. Hur verkar Jodtabletterna? Vid en kärnkraftsolycka så som i Japan frigörs radioaktivt jod. Denna radioaktiva jod kan tränga in i vårt blod via huden eller via besmittad mat vi äter. Sköldkörteln tar upp den radioaktiva joden. P.g.a. den kontinuerliga bestrålningen av detta viktiga organ ökar risken för cancer och andra sjukdomar avsevärt. Framför allt löper spädbarn, foster och små barn en förhöjd risk. Sköldkörteln ser ingen skillnad på “vanligt” jod och radioaktivt jod. Genom att förse sköldkörteln med jod från jodtabletter mättas den och absorberar inte den skadliga, radioaktiva joden. Den radioaktiva joden försvinner då istället ut ur våra kroppar den “naturliga vägen”. Hur tar man jodtabletterna? Det bästa är att lösa upp jodtabletten i ett glas med ljummet vatten. Jodtabletterna är inte lättlösliga. Det är därför enklare om du bryter den i små bitar i ett glas och rör om. Läs doseringsråden noga innan du ger lösningen till ett litet barn i en flaska. Hur avgör man dosering och längden på kuren? I bruksanvisningen hittar du rätt dosering av jodtabletterna för alla i familjen. Naturligtvis stannar alla inomhus under tiden. Stäng dörrar och fönster så att du inte exponeras för radioaktivt nedfall. Lyssna på nyheterna på radio och tv och följ rekommendationerna.

Beställ Iodine Complex 225 mcg 180 Tabl. (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Iodine Complex 225 mcg 180 Tabl. och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa smärta och huvudvärk läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Iodine Complex 225 mcg 180 Tabl. Receptfritt;
  • Se fler smärta och huvudvärk läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om smärta och huvudvärk.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Iodine Complex 225 mcg 180 Tabl. Receptfritt”