Menu

Köpa Fucidin Hydrokortison kräm 30 g Receptfritt

SKU: 25e2bf7ec3f3.
Category:

529 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Fucidin Hydrokortison kräm 30 g på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Eksem mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Fucidin Hydrokortison kräm 30 g Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Fucidin Hydrokortison kräm 30 g utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Dokteronline.com Fucidin Hydrokortison kräm 30 g från 529.48:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Fucidin Hydrokortison kräm 30 g?

Vad är Fucidin? Fucidin är ett antibiotikum att användas på huden. Det verksamma ämnet fusidinsyra dödar bakterier på huden som förorsakar en infektion. Detta läkemedel är receptbelagt. Du kan beställa Fucidin online via ett av de samverkande apoteken. För vad används medicinen? Fucidin används vid bakteriella hudinfektioner. Läkare föreskriver salvan eller krämen bland annat vid följande åkommor: Inflammerad hud på grund av olika orsaker, med åtföljande svullnad, smärta, rödhet och ibland varbildning; Inflammerat eksem; Impetigo (en hudinfektion där det är tal om en röd blåsa med gul sårskorpa, för det mesta runt näsan och munnen, ibland också på bålen); Bölder. Fucidin sköter om att bakterierna som förorsakar infektionen dör, så att huden kan läkas. Infektionstecknen avtar redan inom ett par dagar. Hur använder man Fucidin? Fucidin kan fås online via de samverkande apoteken, både i krämform och som salva. Applicera produkten med ett tunt lager på de angripna ställena. Rengör huden innan du lägger på salvan eller krämen och avlägsna försiktigt eventuell lösa hudflikar och sårskorpor. Använd inte salvan på öppna sår. Krämen är däremot lämplig för detta. Lägg eventuellt en steril kompress över den behandlade huden. Undvik kontakt med ögonen och tvätta händerna direkt efter att du fört på medicinen. En läkare avgör hur länge du ska fortsätta att använda medicinen. Dosering Om inte en läkare föreskriver annorlunda, är den vanliga doseringen av Fucidin som följer: Smörj in den infekterade huden en till två gånger om dagen med ett tunt lager Fucidin salva eller kräm. Läs före användning bipacksedeln. Biverkningar Fucidin tolereras av de flesta människor utan problem. En enstaka gång uppträder biverkningar; som t.ex.: En brännande, stickande eller skärande känsla på de ställen där produkten har lagts på; Klåda på de behandlade ställena; Torr hud; Hudirritation på de ställen där produkten har lagts på. Får du mycket besvär av dessa eller andra biverkningar, ta då kontakt med en läkare. I bipacksedeln finner du mer information om de eventuella biverkningarna av denna medicin. När ska/får du inte använda detta läkemedel? Fucidin är inte för alla ett lämpligt läkemedel. Använd inte denna medicin om du: Är överkänslig för fusidinsyra eller ett av de använda hjälpämnena. Graviditet / bilkörning / alkohol Använd Fucidin uteslutande efter samråd med en läkare om du är gravid eller ammar. Det finns inga varningar för denna medicin vad beträffar bilkörning eller konsumtion av alkohol.

Beställ Fucidin Hydrokortison kräm 30 g (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Fucidin Hydrokortison kräm 30 g och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Eksem läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Fucidin Hydrokortison kräm 30 g Receptfritt;
  • Se fler Eksem läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Eksem.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Fucidin Hydrokortison kräm 30 g Receptfritt”