Menu
Sale

Köpa Diprosalic salva 30 g Receptfritt

SKU: 57c8829ee547.
Category:

770 kr 668 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Diprosalic salva 30 g på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Eksem mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Diprosalic salva 30 g Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Diprosalic salva 30 g utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Dokteronline.com Diprosalic salva 30 g från 667.68:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Diprosalic salva 30 g?

Vad är Diprosalic? Diprosalic är en smärtstillande medicin som undertrycker hudens inflammationsreaktioner. De två verksamma ämnena är: Betametason är ett kraftigt binjurebarkhormon (kortikosteroid), och Salicylsyra, en medicin som gör det yttersta hudlagret mjukare. Diprosalic kan endast fås mot läkarrecept. For vad används medicinen? Läkare ordinerar Diprosalic mot olika hudåkommor som hör ihop med inflammationsreaktioner, däribland: Psoriasis (en förtjockad, fjällig hud); Eksem (kliande, röd hud, ofta med små bulor); Vissa former av Lichen (röda fläckar på huden). Det verksamma ämnet betametason minskar symptom som till exempel rodnad, förtjockning, smärta, kliande och fjällande. Den tillfogade salicylsyran gör att salvan tränger igenom det översta hudlagret bättre, så att effekten blir starkare. Hur används Diprosalic? Diprosalic finns som salva och i upplösbar form för hårbotten. Smörj in de angripna ställena med ett tunt lager och tvätta händerna efter. Använd inte medicinen i ansiktet eller på könsdelarna, om inte läkaren ordinerar det. Undvik kontakt med ögonen, ögonlocken och slemhinnorna. Hormonsalva får inte användas för länge i sträck. Så snart som besvären avtar, kan du applicera salvan mindre ofta, till exempel varannan dag eller ett par dagar i veckan. Använd inte mer än 30 till 60 gram kräm eller salva per vecka. Använd upplösningen för hårbotten enbart på huvudskålen. Dosering Om inte läkaren ordinerar något annat, är den vanliga doseringen av Diprosalic: Vuxna och barn: smörj in ett tunt lager en till två gånger om dagen på den angripna hårbotten. Läkaren bestämmer hur länge du ska använda det här läkemedlet. Läs bipacksedeln innan användning. Biverkningar Om du använder mediciner, kan du ibland få biverkningar. Biverkningar som kan uppstå under behandlingen med Diprosalic är bland annat: Den behandlade huden kan bli tunnare; Fjällning och rodnad i huden runt munnen; Striae (streckformade ärr) på den behandlade huden; Minskad effekt av binjurebarken (vid långvarig användning). Rådgör med läkaren om du har mycket besvär av dessa symptom eller om du upplever några biverkningar som inte står med i bipacksedeln. När får du inte använda detta läkemedel? Diprosalic är inte ett lämpligt läkemedel för alla. Använd inte denna medicin om du: Är överkänslig för betametason, salicylsyra eller ett av de använda hjälpämnena; Lider av hudsjukdomen ichthyos (fiskfjällssjuka); har en mycket tunn hud. Använd Diprosalic inte för behandling av rosacea, akne, svampinfektion i huden, virala hudinfektioner, bakteriella hudinfektioner eller öppna sår. Graviditet / körförmåga / alkohol Använd bara Diprosalic enligt läkarordination när du är gravid eller ammar. Denna medicin påverkar inte reaktionsförmågan. Du kan alltså delta i trafiken. Du kan äta och dricka vad du vill när du använder detta läkemedel.

Beställ Diprosalic salva 30 g (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Diprosalic salva 30 g och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Eksem läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Diprosalic salva 30 g Receptfritt;
  • Se fler Eksem läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Eksem.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Diprosalic salva 30 g Receptfritt”