Menu
Sale

Köpa Caverject 20mcg/ml (2 injektioner) Receptfritt

SKU: 4b0ef30a3274.

1.317 kr 1.191 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Caverject 20mcg/ml (2 injektioner) på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Erektionsproblem mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Caverject 20mcg/ml (2 injektioner) Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Caverject 20mcg/ml (2 injektioner) utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Dokteronline.com Caverject 20mcg/ml (2 injektioner) från 1190.62:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Caverject 20mcg/ml (2 injektioner)?

Vad är Caverject? Caverject är ett läkemedel som hjälper vid erektionsstörningar (impotens). Det effektiva medlet är Alprostadil (= prostaglandin E1). Detta ämne finns redan av naturen i kroppen. Det vidgar blodkärlen och bromsar koaguleringen. Caverject används när nerver och blodkärl i penisen inte längre fungerar optimalt. Det stimulerar blodtillförseln till penisen, varigenom blodmängden i penisen tilltar. Du sprutar in medlet i penisens svällkroppar och därefter uppstår efter 5 till 10 minuter en erektion. I vilket syfte används medicinen? Caverject används vid erektionsproblem. Det gäller framförallt äldre män, då funktioner som har med erektion att göra inte längre fungerar optimalt. Caverject är en bra och effektiv lösning. Medicinen förslappar blodkärlen i penisens svällkroppar. Dessa fylls med blod varigenom penisen blir styv. På så sätt är det möjligt att ha samlag igen. Fördelen med Caverject är den snabba effekten och att det inte är absolut nödvändigt med sexuell stimulans. Erektionen uppstår genom att bara spruta in medlet. Hur använder man Caverject? Förpackningen av Caverject innehåller pulver och lösningsmedel. Du ska fylla sprutan med lösningsmedlet och pulvret och sedan skaka om ordentligt. Läs i förväg noga igenom bipacksedeln, så att du precis vet hur du ska bära dig åt för att injicera Caverject. Du injicerar i svällkropparna och inom 5 till 10 minuter uppstår en erektion. Effekten varar 30 till 60 minuter. Spruta inte in medlet mer än 1 gång om dagen och inte mer än 3 gånger i veckan. Följ noga föreskrifterna för Caverject i bipacksedeln. Det är viktigt att injektionen sker sterilt och på rätt ställe. Du ska vara uppmärksam på ett antal saker: Injicera inte i synliga blodkärl. Injicera inte på nytt om en erektion inte uppstår. Desinfektera injektionsstället med alkohol innan injektionen görs. Variera regelbundet injektionsstället genom att t.ex. spruta omväxlande i penisens vänstra och högra sida. Dosering Caverject finns i varianterna 10mcg/ml och 20mcg/ml. Läkaren avgör vilken dosering som är lämplig för dig. Ta inte någon dubbel dos. Biverkningar Det är möjligt att Caverject kan ge biverkningar. Den mest förekommande biverkningen är lätt till måttlig smärta i penisen under erektionen. Andra biverkningar kan vara: en blodutgjutning svidande känsla känsla av spänning i penisen yrsel Vid en långvarig erektion som varar 3 till 6 timmar bör du direkt ta kontakt med en läkare. När får du inte använda detta läkemedel? Du får inte använda Caverject om du är allergisk mot Alprostadil eller vid vissa avvikelser i penisen (krökning, förhudsförträngning, Peyronies sjukdom). Hjärt- och lungpatienter bör vara försiktiga med injektionsmedlet. Dessutom ska du inte använda detta medel i kombination med andra erektionsmedel. Bilkörning/alkohol Skulle du känna dig yr, då är det klokt att vänta lite med att köra bil. Drick inte i förväg stora mängder alkohol, då det inte är gynnsamt för erektionen.

Beställ Caverject 20mcg/ml (2 injektioner) (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Caverject 20mcg/ml (2 injektioner) och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Erektionsproblem läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Caverject 20mcg/ml (2 injektioner) Receptfritt;
  • Se fler Erektionsproblem läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Erektionsproblem.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Köp nu >>

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Caverject 20mcg/ml (2 injektioner) Receptfritt”