Menu
Sale

Köpa Atrovent Aerosol Inhalator 20 mcg Receptfritt

SKU: 45f1984048b1.
Category:

500 kr 459 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Atrovent Aerosol Inhalator 20 mcg på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Astma mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Atrovent Aerosol Inhalator 20 mcg Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Atrovent Aerosol Inhalator 20 mcg utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Dokteronline.com Atrovent Aerosol Inhalator 20 mcg från 459.44:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Atrovent Aerosol Inhalator 20 mcg?

Vad är Atrovent? Atrovent är en inhaleringsmedicin som vidgar luftvägarna och hjälper vid andnöd. Det verksamma ämnet är ipratropium, en medicin som hör till gruppen antikolinerga ämnen. Denna medicinering avspänner musklerna i och runt luftvägarna och förhindrar att det bildas för mycket slem i lungorna. Patienten kan på så sätt andas lättare. För vad används det? Atrovent föreskrivs vid allvarliga former av astma och vid COPD: kroniskt obstruktiva lungsjukdomar där det är tal om hosta och andnöd. Denna medicin upphäver kramper i luftvägarna och minskar bildningen av slem i lungorna. Härigenom kan anfall av andnöd upphävas eller förhindras. Hur använder du Atrovent? Atrovent kan fås som inhaleringsvätska i engångsförpackningar (unit dose). Denna produkt avses att användas i en nebulisator och kan tillämpas både utspädd och outspädd. I bipacksedeln läser du hur du ska använda en Atrovent unit dose. Detta läkemedel verkar inom femton minuter. Effekten varar tre till åtta timmar. Använd varje gång en ny endosförpackning i nebulisatorn. Släng den överblivna vätskan: den innehåller inte något konserveringsmedel och kan därigenom snabbt innehålla bakterier. Se till att du inte får Atrovent inhaleringsvätska i ögonen. Skulle detta ändå hända, skölj då ögat ordentligt med vatten. Upphör inte utan vidare med att använda denna medicin. Dina besvär kan då komma tillbaka. Överlägg med läkaren om du vill sluta använda detta medel. Dosering Om inte läkaren föreskriver annorlunda, är den vanliga doseringen som följer: Vuxna och barn från 12 år: tre till fyra gånger om dagen 1 engångsdos à 500 mikrogram (2 ml) i nebulisatorn. För barn mellan 6 och 12 jaar, och vid akuta anfall ska läkaren föreskriva en anpassad dosering. Håll dig till den rekommenderade doseringen. Biverkningar Atrovent kan ibland förorsaka biverkningar, fastän dessa inte uppträder så ofta. De biverkningar som har uppgivits om detta läkemedel, är bl.a.: Huvudvärk Yrsel, suddig syn Hudutslag till följd av överkänslighet Torr mun irritation i luftvägarna (hosta, retning i halsen), influensaliknande symptom Förhöjt ögontryck (glaukom) Rådfråga bipacksedeln om övriga biverkningar, varningar och kontra-indikationer. Graviditet/bilkörning/alkohol Överlägg med läkaren om användningen av Atrovent om du är gravid eller ammar. Atrovent kan ibland förorsaka ysrsel eller suddig syn. Delta inte i trafiken om du har besvär av detta. Det finns inga restriktioner vid konsumtion av alkohol i kombination med denna medicin.

Beställ Atrovent Aerosol Inhalator 20 mcg (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Atrovent Aerosol Inhalator 20 mcg och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Astma läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Atrovent Aerosol Inhalator 20 mcg Receptfritt;
  • Se fler Astma läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Astma.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Atrovent Aerosol Inhalator 20 mcg Receptfritt”