Menu
Sale

Köpa Ampicillin 500 mg 28 kaps. Receptfritt

SKU: 7b7d1215e22b.
Category:

579 kr 529 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Ampicillin 500 mg 28 kaps. på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Antibiotika mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Ampicillin 500 mg 28 kaps. Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Ampicillin 500 mg 28 kaps. utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Dokteronline.com Ampicillin 500 mg 28 kaps. från 529.48:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Ampicillin 500 mg 28 kaps.?

Vad är Ampicillin? Ampicillin är ett betalaktam antibiotikum: ett läkemedel som dödar bakterier. Det verksamma ämnet Ampicillin åstadkommer att bakterien inte längre kan bygga upp en cellvägg. Som följd av detta kan bakterien inte längre mångfaldigas. Inflammationer i kroppen som förorsakas av bakterier, kan behandlas på så sätt. Ampicillin används alltsedan 1961 för att bota bakteriella infektioner. För vad används det? Ampicillin hör till gruppen bredspektrumantibiotika: det bekämpar många sorters bakterier. Ampicillin föreskrivs vid diverse bakteriella infektioner, bl.a. vid urinvägsinfektioner (blåskatarr), inflammation i mellanörat, vissa former av hjärnhinneinflammation och luftvägsinfektioner som sinusit (bihåleinflammation) och lunginflammation. Hur använder du Ampicillin? Kapslarna Ampicillin ska intas på fastande mage (en halv till en hel timme före måltiden). Svälj alltid kapseln i sin helhet med lite vätska. Om du glömt att inta Ampicillin, kan du göra det, om det inte nästan är tid för nästa dos. Inta aldrig en dubbel dos Ampicillin för att komma ifatt den glömda kapseln. Dosering Ampicillin kan fås i en förpackning på 28 kapslar à 250 eller 500 mg. Om inte läkaren föreskriver annorlunda, är den allmänna rekommenderade doseringen av Ampicillin som följer: Vid blåskatarr: tre gånger om dagen 1 kapsel Vid lunginflammation: fyra gånger om dagen 1 kapsel Vid övriga åkommor kan läkaren föreskriva en annan dosering. Ampicillin är inte lämpligt för barn i denna styrka, om inte läkaren råder annorlunda. Biverkningar Ampicillin tolereras i regel bra, men kan i vissa fall förorsaka biverkningar, bl.a.: Mag-tarmbesvär såsom illamående, diarré och magont Muskel- och ledvärk Obs.: Ampicillin kan påverka effekten av p-pillret, så att detta tillfälligt inte är något pålitligt preventivmedel. Använd eventuellt ett kompletterande antikonceptionsmedel under tiden du använder Ampicillin. Rådfråga bipacksedeln för en fullständig lista över eventuella kontra-indikationer, varningar och övriga biverkningar. Graviditet/alkohol/bilkörning Använd Ampicillin uteslutande i samråd med läkaren om du är gravid eller vill bli det, eller när du ammar. Detta läkemedel har inte något inflytande på din reaktionsförmåga. När du använder Ampicillin kan du utan vidare delta i trafiken. Vid användning av Ampicillin gäller inga restriktioner vad beträffar föda eller konsumtion av alkohol.

Beställ Ampicillin 500 mg 28 kaps. (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Ampicillin 500 mg 28 kaps. och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Antibiotika läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Ampicillin 500 mg 28 kaps. Receptfritt;
  • Se fler Antibiotika läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Antibiotika.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Ampicillin 500 mg 28 kaps. Receptfritt”