Menu
Sale

Köpa Almogran 12.5 mg 9 tabl. Receptfritt

SKU: 003c0123c690.
Category:

1.289 kr 1.164 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Almogran 12.5 mg 9 tabl. på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Migrän mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Almogran 12.5 mg 9 tabl. Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Almogran 12.5 mg 9 tabl. utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Dokteronline.com Almogran 12.5 mg 9 tabl. från 1164.47:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Almogran 12.5 mg 9 tabl.?

Vad är Almogran? Almogran ingår i medicingruppen triptaner; läkemedel som används vid migrän. Almogran gör så att hjärnans blodkärl avsmalnar, så att huvudvärken avtar. Vad används det mot? Almogran ordineras vid migrän. Migrän är en slags mycket stark huvudvärk (ofta dunkande), oftast på ena sidan av hjärnan. Vissa människor besväras strax innan anfall av en såkallad “aura”; flimmer och rubbningar i synfältet. Även illamående och ljus- och ljudöverkänslighet kan förekomma vid migrän. Ett migränanfall kan vara under från några timmar till flera dar. Almogran är olämpligt för att bota andra huvudvärksvarianter (födslohuvudvärk, spänningshuvudvärk). Hur tas Almogran? Ta Almogran när du märker att ett migränanfall är i antågande. Medlet kan inte användas för att förebygga migränanfall om du inte (redan) har besvär. Har Almogran ingen verkan? Då hjälper det inte att ta ännu en dosering – rådfråga då istället läkare om användning av annat läkemedel. Är det dock så att Almogran verkar men att du ändå inom ett dygn åter får ett migränanfall kan du (minst 2 timmar efter senaste intaget) ta en andra tablett. Dosering Almogran finns att tillgå i en förpackning med 3 tabletter på 12,5 mg. Om läkare inte ordinerar annat är den rekommenderade doseringen som följande: 1 till högst 2 tabletter åt gången. Almogran är inte lämpligt för barn på under 18 år. Biverkningar Även om det inte alltid inträffar kan biverkningar uppstå vid bruk av Almogran. Kända biverkningar för detta läkemedel är bland andra: Sömnighet, dåsighet, yrsel Magsmärtor som illamående och diarré Stickningar i kroppsdelar och hud och/eller en tryckande känsla i hals och bröst. Denna biverkan försvinner vanligtvis inom några timmar. Om inte – rådfråga då läkare. I bipacksedeln finner du en komplett lista över eventuella kontraindikationer, varningar och andra biverkningar. Graviditet/alkohol/körlämplighet Använd endast Almogran under graviditet och amning om läkare ordinerat det. Almogran kan tillfälligt påverka din reaktionsförmåga. Bege dej inte ut i trafiken om du drabbas av yrsel eller sömnighet. Alkohol kan orsaka ett (nytt) migränanfall och kan dessutom förstärka biverkningar som yrsel. Därför bör du minska eller helt undvika intag av alkoholhaltiga drycker.

Beställ Almogran 12.5 mg 9 tabl. (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Almogran 12.5 mg 9 tabl. och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Migrän läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Almogran 12.5 mg 9 tabl. Receptfritt;
  • Se fler Migrän läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Migrän.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Almogran 12.5 mg 9 tabl. Receptfritt”