Menu
Sale

Köpa Aknicare Lotion 25 ml Receptfritt

SKU: 4b21361be606.
Category:

177 kr 158 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Aknicare Lotion 25 ml på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Akne mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Aknicare Lotion 25 ml Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Aknicare Lotion 25 ml utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Treated.com Aknicare Lotion 25 ml från 157.82:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Aknicare Lotion 25 ml?

Vad är Aknicare? Aknicare utgörs av tre produkter; Aknicare cleanser, Aknicare lotion och Aknicare cream. Tillsammans motverkar dessa fet och oren hud. Aknicareprodukterna kan tas oavhängigt, men är inte skadliga i kombination med andra produkter. Aknicare cleanser Aknicare cleanser är ett mjukt och rengörande ämne som gör processen med fet och oren hud kort. Cleansern har två aktiva ämnen: triklosan och pyruvat. Dessa beståndsdelar skapar en god hudflora och motverkar abnormal förhårdnad. Använd cleansern som flytande tvål. Låt den tränga in i huden under några minuter innan du sköljer av den. Aknicare lotion Aknicare lotion är en vattenfri hudkräm som innehåller ett flertal aktiva ämnen. Detta innebär att att talgavsöndringen snabbt avtar och att uppkomsten av pormaskar undertrycks snabbt och målinriktat. Efter att du rengjort huden med Aknicare cleanser applicerar du Aknicare lotion på dom feta hudområdena med hjälp av baddaren. Aknicare cream Aknicare cream är en lätt emulsion som innehåller tre aktiva ämnen: etyllinoleat, zinklaktat och hyaluronsyra. Dessa beståndsdelar tar itu med orsakerna till och följderna av omåttlig talgavsöndring. Dessutom återställer Aknicare cream hudens hydratisering. När du har använt cleansern och lotionen masserar du in krämen tills den helt har absorberats.

Beställ Aknicare Lotion 25 ml (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Aknicare Lotion 25 ml och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Akne läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Aknicare Lotion 25 ml Receptfritt;
  • Se fler Akne läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Akne.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Aknicare Lotion 25 ml Receptfritt”