Menu
Sale

Köpa 1x Regaine For Women 2% Solution 60 ml Receptfritt

SKU: 76b89a1661aa.
Category:

675 kr 589 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa 1x Regaine For Women 2% Solution 60 ml på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Håravfall mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa 1x Regaine For Women 2% Solution 60 ml Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa 1x Regaine For Women 2% Solution 60 ml utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Dokteronline.com 1x Regaine For Women 2% Solution 60 ml från 588.63:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är 1x Regaine For Women 2% Solution 60 ml?

Vad är Regaine? Regaine är ett hårväxtmedel vars aktiva ämne minoxidil ser till att förkrympta hårsäckar återställs så att håravfallet stoppas och att hårkvalitén förbätras. Denna produkt är receptfri. Vad tas produkten för? Regaine motverkar ärftligt håravfall (alopecia androgenetica), en åkomma som hos män kännetecknas av hårförlust på hjässan eller längs hårfästet. Ärftligt håravfall orsakas av överkänslighet mot hormonet dihydrotestosteron (DHT). Hårsäckar som är känsliga mot detta ämne krymper och stöter därmed ut håren. Regaine gör så att hårsäckarna fungerar optimalt, så att håravfallet minskar och håret blir fylligare. Hur tas Regaine? Regaine finns blandannat som skum (Regaine foam). Applicera detta hårväxtmedel på en torr hårbottensfläck och vät inte håret inom dom närmsta fyra timmarna efteråt. Använd fingrarna för att lätt massera in en liten mängd skum. När skummet kommer i kontakt med den varma huden omvandlas det till en kräm. Tvätta händerna noggrant efteråt. Det kan dröja innan du märker av Regaines effekt. Rådfråga läkare ifall hårväxten inte förbättrats efter några månader. Obs: Regaine-skum är mycket lättantändligt. Rök inte, och undvik öppen eld, efter att produkten applicerats. Dosering Den ordinerade Regaine-doseringen är: Vuxna: applicera en liten mängd skum, till en storlek av en halv kapsyl, på den torra hårbottnen två gånger dagligen. Du måste fortsätta använda Regaine dagligen om dess effekt ska bestå. Avbryts behandlingen kommer håravfallet snart återvända. Biverkningar Vid bruk av Regaine kan man blandannat drabbas av följande biverkningar: En stickande, kliande eller irriterande känsla i hårbottnen. Ökat håravfall under behandlingens första två till sex veckor. Detta tyder på att medlet fungerar. Vänd dej till läkare ifall håravfallet inte upphört efter sex veckor ; Huvudvärk; Högt blodtryck. Läs mer om Regaines biverkningar i dess bipacksedel. När bör denna produkt inte användas? Regaine är inte lämpat för alla. Använd inte denna produkt i följande fall: Om du är överkänslig mot minoxidil eller annat förekommande hjälpämne; Om du är yngre än 18; Om håravfallet inte följer det mönster som tyder på att det är ärftligt; Om hårbotten är inflammerad, har rodnad eller gör ont. Läs bipacksedeln i förväg. I den står även mer om Regaines kontraindikationer. Graviditet / trafiklämplighet / alkohol Regaine foam är egentligen inte ämnat för kvinnor. Vill du ändå använda detta hårväxtmedel bör du ha i åtanke att Regaine inte är lämpligt för kvinnor som är eller vill bli gravida, eller som ammar. Regaine påverkar inte trafiklämpligheten. Regaine har inga anmärkningar gällande alkoholintag.

Beställ 1x Regaine For Women 2% Solution 60 ml (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa 1x Regaine For Women 2% Solution 60 ml och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Håravfall läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa 1x Regaine For Women 2% Solution 60 ml Receptfritt;
  • Se fler Håravfall läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Håravfall.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Köp nu >>

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa 1x Regaine For Women 2% Solution 60 ml Receptfritt”