Menu
Sale

Köpa Elocon salva 0.1% 30 g Receptfritt

SKU: 0cbda5ae24a9.
Category:

784 kr 684 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Elocon salva 0.1% 30 g på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Eksem mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Elocon salva 0.1% 30 g Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Elocon salva 0.1% 30 g utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Treated.com Elocon salva 0.1% 30 g från 683.56:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Elocon salva 0.1% 30 g?

Vad är Elocon? Elocon är en medicin att användas på huden. Det verksamma ämnet mometason är ett kraftigt verkande binjurebarkhormon (kortikosteroid). Elocon hämmar inflammationer i huden och minskar tillhörande symptom som fjällning, klåda, smärta, röd hud och svullnad. Elocon är ett receptbelagt läkemedel. För vad används medicinen? Elocon används vid behandlingen av diverse hudåkommor, såsom: Eksem (rött, kliande hudutslag); Psoriasis (en åkomma med röda, uppsvällda och fjällande fläckar); Lupus Erythematosus (en auto-immunsjukdom med röda fläckar på huden). Elocon svarar för att inflammationstecken (såsom klåda, röd hud, fjällning) minskar. Huden blir därigenom åter mjuk och slät. Hur använder du Elocon? Elocon kan fås som kräm och salva. Lägg inte på produkten för tjockt på huden. Detta ökar risken för biverkningar. Tvätta händerna direkt efter användningen av Elocon och se till att produkten inte kommer i ögonen eller i slemhinnorna. Den insmorda huden får inte bli våt under minimalt en halvtimme för att förebygga att medicinen sköljs av. Använd inte Elocon under en längre tid utan uppehåll. Märker du inte någon förbättring efter ett par veckor, rådgör då med läkaren. Har du hjälp av Elocon, använd då medicinen helst med avbrott då och då så snart som besvären minskar. Du kan då t.ex. använda salva, kräm eller lotion tre dagar i veckan. Dosering Om inte läkaren råder annorlunda, är den vanliga doseringen av Elocon som följer: Vuxna och barn: smörj tunt in de angripna ställena en gång om dagen. Använd inte mer än 30 till 60 gram salva eller kräm per vecka. Läkaren avgör hur länge du ska fortsätta att använda detta läkemedel. Läs före användning bipacksedeln. Biverkningar Elocon tolereras i regel bra, men kan ibland ge biverkningar, såsom: Huden kan bli tunnare på de ställen där medicinen har lagts på; Streckformiga ärr (striae) på den behandlade huden; Överkänslighetsreaktioner; Minskad effekt av binjurebarken (vid långvarig användning). Risken för biverkningar ökar om den behandlade huden täcks, t.ex. med plåster, blöjor eller förband. Rådfråga läkaren om du har mycket besvär av biverkningar. I bipacksedeln läser du mer om detta ämne. När får du inte använda detta läkemedel? Elocon är inte för alla ett lämpligt läkemedel. Använd inte denna medicin om du: Är överkänslig för mometason eller ett av de använda hjälpämnena. Använd inte detta läkemedel vid hudåkommor som förorsakats av en viral infektion (t.ex. ett munsår eller vattkoppor), en bakteriell infektion (såsom akne, impetigo), en svampinfektion, rosacea eller öppna sår. Använder du även andra mediciner på huden? Rådgör då med läkaren om du kan kombinera dessa med Elocon. Graviditet / körförmåga / alkohol Är du gravid eller ammar du, använd då Elocon uteslutande på rekommendation av läkaren. Det finns inga varningar för denna medicin vad beträffar bilkörning eller användning av alkohol.

Beställ Elocon salva 0.1% 30 g (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Elocon salva 0.1% 30 g och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Eksem läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Elocon salva 0.1% 30 g Receptfritt;
  • Se fler Eksem läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Eksem.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Elocon salva 0.1% 30 g Receptfritt”