Menu
Sale

Köpa Ebixa 10 mg 112 tabl. Receptfritt

SKU: eedf2aee1e38.
Category:

3.731 kr 3.245 kr

Köp nu »

Beskrivning

Vill du köpa Ebixa 10 mg 112 tabl. på internet? På denna sida kan du se var du kan köpa detta läkemedel säkert och diskret utan recept från din allmänläkare! Detta läkemedel finns under Demens mediciner och betraktas som säker att beställa på internet av flera läkare.

Köpa Ebixa 10 mg 112 tabl. Receptfritt

I tabellen nedan kan du se var du kan beställa Ebixa 10 mg 112 tabl. utan att ha recept. Detta är möjligt på grund av en konsultation med en EU-registrerad läkare som är ansluten till den medicinska tjänsten nedan.

Internetapotek Produkt Pris *
Dokteronline.com Ebixa 10 mg 112 tabl. från 3245.02:-

* Priset inkluderar medicinsk konsultation på internet

Vad är Ebixa 10 mg 112 tabl.?

Vad är Ebixa? Ebixa är ett antidemensmedel. Dess aktiva ämne memantin tillhör de såkallade NMDA-blockerarna: läkemedel som förbättrar överföringen av nervsignaler och hjälper till att skydda minnesförmågan. Ebixa kan beställas på nätet från de apotek som är anknutna till Dokteronline.com. Det nödvändiga receptet fås genom en internetkonsultation. Vad används medicinen för? Läkare ordinerar Ebixa vid måttliga till svåra varianter av demens, exempelvis Alzheimers. Vid demens återgår många sinnen. Framförallt berörs minnet så att den drabbade glömmer mycket och mister lokalsinnet och tidsuppfattningen så att den till sist inte kan ta hand om sig själv. Ebixa skyddar de mottagare i sinnena som är berörda blandannat när det berör minnesfunktioner. På så vis förbättras hjärnans signalöverföring så att minnet förstärks. Hur används Ebixa? Ebixa måste tas vid en fast tidspunkt. Svälj tabletten otuggad med lite vatten. Ebixas dosering byggs upp stegvis för att så gott det går undvika biverkningar. Under behandlingens inledningsfas kan man dela på tabletterna. Dessutom har de till Dokteronline.com anknutna apoteken ett speciellt startpaket för Ebixa på nätet. Ebixa Treatment Inition-paketet innehåller tabletter i fyra olika styrkor för enkel uppstegring av behandlingen. Dosering Ebixa finns som tabletter på 10 mg. Ordinerar läkaren inte annat är den gängse doseringen av Ebixa följande: Vecka 1: en halv tablett på 10 mg (5 mg) en gång om dan. Vecka 2: 1 tablett på 10 mg en gång om dan. Vecka 3: 1,5 tablett på 10 mg (15 mg) en gång om dan. Vecka 4: 2 tabletter på 10 mg (20 mg) en gång om dan. Efter uppstegringsfasen är den ordinerade doseringen 2 tabletter på 10 mg om dan. Läs igenom bipacksedeln i förväg. Biverkningar Precis som andra mediciner kan Ebixa medföra biverkningar. De besvär som eventuellt kan förekomma när man tar denna medicin är blandandra: Huvudvärk; Sömnighet; Yrsel; Förstoppning; Matthet Högt blodtryck. Kontakta läkare om du lider svårt av dessa eller andra biverkningar. I bipacksedeln finns en översikt av alla eventuella biverkningar. När får man inte använda detta läkemedel? Läkemedlet Ebixa är inte lämpat för alla. Ta exempelvis inte denna medicin ifall du: Är överkänslig mot memantin eller annat förekommande hjälpämne. Rådfråga läkare om intag av Ebixa ifall du lider av högt blodtryck som inte regleras, epilepsi eller hjärt- eller njurproblem. Läkaren känner till om du kan ta Ebixa ifall du lider av andra hälsoproblem eller tar andra mediciner. Vidare information om kontraindikationer och andra anmärkningar finns i bipacksedeln. Graviditet och amning / bilkörning / alkohol Ta inte detta läkemedel om du är eller vill bli gravid eller om du ammar. Ebixa kan medföra yrsel och sömnighet. Bege dig inte ut i trafiken om du drabbas av sådana besvär. Denna medicin har inga anmärkningar gällande alkoholintag.

Beställ Ebixa 10 mg 112 tabl. (receptfritt)

Genom att använda tabellen ovan kan du beställa Ebixa 10 mg 112 tabl. och även hitta information om denna medicin/produkt. Du kan även hitta alternativa Demens läkemedel och/eller produkter.
Så, om du vill:

  • Köpa Ebixa 10 mg 112 tabl. Receptfritt;
  • Se fler Demens läkemedel och/eller produkter;
  • Få mer information om Demens.

Gå då in på den medicinska tjänsten i tabellen ovan eller klicka på knappen nedan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Köpa Ebixa 10 mg 112 tabl. Receptfritt”